Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse tai WhatsApp-puhelinnumeroon +358942450815 tai voit ottaa meihin yhteyttä Live Chat -palvelun kautta verkkosivustollamme.
Huom. Tarjoamme vain englanninkielistä asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse, mutta erikseen pyydettäessä pystymme tarjoamaan myös suomenkielistä asiakaspalvelua sähköpostitse. Live Chat -konsulenttimme palvelevat myös suomeksi ja neuvovat mielellään tuotteiden valinnassa ja niiden käytössä.

 

*Merkityt kentät ovat pakollisia. Et voi lähettää kysymystä täyttämättä näitä kenttiä.

i Et voi lähettää kysymystä täyttämättä näitä kenttiä.

 KYLLÄ     EI     En ole varma
Yllä olevat tiedot ovat välttämättömiä pyyntösi käsittelemiseksi (ellei toisin mainita) ja kysymyksiin vastaamiseen. Nämä tiedot tallennetaan ja välitetään ELCA Cosmetics Pvt. Ltd:n palveluihin, jotka vastaavat käyttäjien pyyntöjen käsittelystä. Sovellettavan lain mukaisesti sinulla on oikeus pyytää ja tarvittaessa voit päästä tarkastelemaan, oikaista tai poistaa henkilötietojasi lähettämällä pyynnön tietosuojaportaalissamme. Lisätietoja ELCA Cosmetics Pvt. Ltd:n tietosuojakäytännöistä ja oikeuksistasi, tutustu tietosuojakäytäntöön .