Gyokuro Green Tea

TUTUSTU PÄÄRAAKA-AINEESEEN

Gyokuron vihreä tee

TUTUSTU PÄÄRAAKA-AINEESEEN

Gyokuron vihreä tee

Yleiskatsaus

Overview

Ihon huolenaiheet
· Juonteet ja rypyt
· Väsynyt iho
· Ärtynyt iho

Mitä näet ainesosaluettelossa
Camellia Sinensis -lehtiuute

Miksi ihosi tarvitsee sitä
Vihreällä teellä on useita ominaisuuksia, kuten kofeiini, antioksidantit ja aminohapot, jotka auttavat rauhoittamaan ongelmallista ja tulehtunutta ihoa. Sen rauhoittavat vaikutukset auttavat tekemään ihosta vähemmän alttiin vaurioille - jättäen ihon sileämmäksi ja säteileväksi.

Cliniquen asiantuntemus
Gyokuron vihreää teetä kerätään Japanissa käsin siten, että sen luonnolliset antioksidanttiset ja ihoa rauhoittavat ominaisuudet saadaan mahdollisimman hyvin säilytettyä. Se on yksi tärkeimmistä ainesosista Even Better Clinical™ Radical Dark Spot Corrector + Interrupter, -tuotteessa. Se auttaa hoitamaan tummia läiskiä, pigmenttimuutoksia, iän tuomia ihomuutoksia ja aknearpia. Samalla se auttaa ehkäisemään myös tulevia pigmenttimuutoksia.

Hyvä tietää
Samurait joivat Gyokuron vihreää teetä ennen taistelua sen hermoja rauhoittavan ainesosan, teaniinin, sekä virkistävän kofeiinin vuoksi. Se on vuosisatoja vanha kauneuseliksiiri, jonka rauhoittava vaikutus on nyt optimoitu vastaamaan nykyajan haasteisiin.

Gyokuro green tea


#skincare

"Gyokuron vihreä tee omaa ongelmallista ja tulehtunutta ihoa rauhoittavia ominaisuuksia."

–Clinique Derm Dr. Adriane Pompa


#skincare

"Gyokuron vihreä tee omaa ongelmallista ja tulehtunutta ihoa rauhoittavia ominaisuuksia."

–Clinique Derm Dr. Adriane Pompa

Lisää pääraaka-aineita

Ask an Expert

Cliniquen ihonhoidon kaava: Tehokkuus, turvallisuus, tutkimus

Clinique lanseerasi kaikkien aikojen ensimmäisen dermatologien kehittämän ihonhoitosarjan vuonna 1968. Tavoitteena oli kehittää tehokkaita, turvallisia, kliinisesti tutkittuja ihonhoitotuotteita, jotka auttavat luomaan hyvinvoivan ihon. Vältämme allergeenien ja ihoa ärsyttävien raaka-aineiden käyttöä.

Tieteellisesti todistetut ihonhoitotulokset muodostuvat ihonhoidon raaka-aineiden tieteellisestä tutkimuksesta ja läpimurroista. Yhdessä ne varmistavat maksimaaliset ihonhoidon tulokset ilman ihoärsytystä. Tieteen kehittyessä tutkimme eri raaka-aineita jatkuvasti uudelleen tutkijoiden, valmistajien, kliinikoiden ja sertifioitujen ihotautilääkäreiden kanssa.

Helppoa. Turvallista. Tehokasta. Allergiatestattu. 100% hajusteeton.