Activated Aloe Water

TUTUSTU PÄÄRAAKA-AINEESEEN

Lactobacillus-probioottinen fermentaatio

TUTUSTU PÄÄRAAKA-AINEESEEN

Lactobacillus-probioottinen fermentaatio

Yleiskatsaus

Overview

Ihon huolenaiheet
· Ihon punoitus
· Ihoärsytykset

Miksi ihosi tarvitsee sitä
Lactobacillus ferment

Miksi ihosi tarvitsee sitä
Lactobacillus-probioottinen fermentaatio auttaa näkyvästi rauhoittamaan ja hoitamaan ihoa. Se tukee ihon luonnollista suojamuuria, joka auttaa parantamaan ihon kykyä puolustautua ympäristön.

Cliniquen asiantuntemus
Clinique iD Active Cartridge Concentrate for Imperfections -tehotiivisteen sisältämä probioottinen lactobacillus-fermentaatio on osa probioottitekniikkaa, joka auttaa edistämään ihon luonnollista mikrobiomia rauhoittamalla ja hoitamalla ihoa. Se myös rauhoittaa punoitusta, jolloin iho näyttää tasaisemmalta ja kirkkaammalta.

Mitä Cliniquen ihotautilääkärit sanovat
"Probioottiteknologiaa sisältävän kosteusvoiteen käyttö auttaa näkyvästi rauhoittamaan ihoa, kuten ihon punoitusta ja ihoärsytystä sekä ylläpitämään ihon tasapainoa samalla tavalla kuin probiootin käyttö auttaa suolistasi", sanoo Clinique Derm Pro Dr.Michelle Henry, sertifioitu ihotautulääkäri. New York City.

Lactobacillus Probiotic Ferment


#skincare

Saavutat meikki-vapaan ihon 10 päivää Clinique iD for imperfections -tuotteen käytön aloittamisesta.


@cliniquenz.stlukes


#skincare

Saavutat meikki-vapaan ihon 10 päivää Clinique iD for imperfections -tuotteen käytön aloittamisesta.


@cliniquenz.stlukes

Lisää pääraaka-aineita

Ask an Expert

Cliniquen ihonhoidon kaava: Tehokkuus, turvallisuus, tutkimus

Clinique lanseerasi kaikkien aikojen ensimmäisen dermatologien kehittämän ihonhoitosarjan vuonna 1968. Tavoitteena oli kehittää tehokkaita, turvallisia, kliinisesti tutkittuja ihonhoitotuotteita, jotka auttavat luomaan hyvinvoivan ihon. Vältämme allergeenien ja ihoa ärsyttävien raaka-aineiden käyttöä.

Tieteellisesti todistetut ihonhoitotulokset muodostuvat ihonhoidon raaka-aineiden tieteellisestä tutkimuksesta ja läpimurroista. Yhdessä ne varmistavat maksimaaliset ihonhoidon tulokset ilman ihoärsytystä. Tieteen kehittyessä tutkimme eri raaka-aineita jatkuvasti uudelleen tutkijoiden, valmistajien, kliinikoiden ja sertifioitujen ihotautilääkäreiden kanssa.

Helppoa. Turvallista. Tehokasta. Allergiatestattu. 100% hajusteeton.